sunnuntai 4. joulukuuta 2011

Maanantai Design esittäytyy 9.12.


2.12.2011
Mediakutsu/tiedote                                                            

Maanantai Design on designia jokaiselle päivälle

Turun ammattikorkeakoulun tekstiilimuotoilun opiskelijat esittelevät sisustustekstiilikuosejaan kansainvälisillä Heimtextil-messuilla Frankfurtissa tammikuussa 2012.
Nuori suunnittelijaryhmä Maanantai Design suuntaa Saksan Frankfurtiin Euroopan suurimmille tekstiilialan messuille. Vuotuiset Heimtextil-messut ovat tärkeä kohtaamispaikka alan yrityksille, suunnittelijoille ja opiskelijoille. Turun ammattikorkeakoulun opiskelijat ovat osallistuneet kyseisille messuille jo vuodesta 2003.
Maanantai Design on kahdeksantoista hengen joukko eri-ikäisiä ja erinäköisiä tekstiilimuotoilun ja myyntityön opiskelijoita. Mukana on myös vaihto-opiskelija vahvistuksia Skotlannista ja Ranskasta. Messuille osallistuessaan ryhmä hankkii nyt ensimmäistä kertaa kannuksensa kansainvälisillä markkinoilla. Maanantai Design tarjoaa elämyksiä kuosien ja materiaalipohjaisten mallien muodossa. Jokainen opiskelija on suunnitellut mallit omasta näkökulmastaan uusimpia trendejä unohtamatta. Nähtävillä on mitä mielenkiintoisimpia tekstiilikuoseja ja materiaaliyhdistelmiä.
Maanantai Design on: Elisa Mäkelä, Riikka Puputti, Manuela Bayer, Tanita Korvenoja, Sinikka Korhonen, Anne Aivio, Mitra Vasara, Ullamari Murto, Taija Koskela, Rachel Macleod, Rose Thomasson, Louise Macke, Scott Bramley, Hannah Camp, Ilana Vähätupa, Hanna Roivas, Anni Vehmanen ja Jasmin Ekström.
Heimtextil-projekti on osa kansainvälisen markkinoinnin ja suunnittelun opintoja. Jokainen muotoilun opiskelija on suunnitellut kokoelman kuoseja omasta näkökulmastaan ja hyödyntäen vasta tammikuussa 2012 julkaistavia Heimtextil-trendejä. 

Median edustajat ovat tervetulleita näkemään mallejamme ja
kuulemaan lisää projektistamme.
Aika: perjantai 9.12.2011, klo 10–12.
Paikka: Turun ammattikorkeakoulu, Sepänkatu 1, Turku, tila L307 (3. krs, Call Center).
Maanantaista alkaa matka uuteen.


Klikkaa tästä niin näet mediakutsun/tiedotteen 
yhteystietoineen Turun ammattikorkeakoulun sivulla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti