keskiviikko 1. kesäkuuta 2011

Porkkana :)

Tänään päätin tehdä paremman valinnan itselleni. Olen värjännyt hiuksiani viimeiset kuusitoista vuotta kemikaaleilla, joista en ole välittänyt vaikka ne ovat kirvelleet päänahassa. Olen rääkännyt hiuksiani, kun olen halunnutkin mustien hiusten muuttuvan platinablondeiksi tai nukkuessani yön yli väri päässä halutessani teininä vihreän shokkivärin pysyvän kauemmin. Tänään alan taas rakastaa hiuksiani ja kohdella niitä lempeämmin. Mutta maantienharmaaksi en suostu, ettäs tiedätte! Ratkaisuna toimii hennaväri ja nyt tämä tyttö on iloinen kesäporkkana :)Pitkiin hiuksiini riitti yksi paketti 100g hennaa,
joka lähti kaupasta mukaan vitosella - halpaakin vielä :)

2 kommenttia:

 1. Arja Juuti18/7/11

  Hei Riikka,

  Onnittelut hienosta valinnasta! Minä täti-ihminen 52v. olen myös käyttänyt hennaa jo n. 10 vuotta. En muista, mistä tuon keksin, mutta löytö se oli. En ole muulla koskaan värjännytkään. Ainut haittapuoli on hennan hankala saatavuus, ainakin täällä "maaseudulla" eli Imatran ympäristössä. Ostan hennaa Hesassa tai Tampereella käydessäni esim. Ruohonjuuresta. Joskus tuon myös ulkomailta, viimeksi Italiasta, jossa ne olivat vielä edullisempia. Ihan silloin alkuaikoina niitä myytiin jopa Seppälässä, mutta sitten joku keksi, että nehän aiheuttavat syöpää! Lieneekö siksi vedetty pois Seppälän valikoimista. Mistä kaupasta Sinä ostat hennaa, joka on vielä noin edullista?

  Onhan sen vihreän mössön kanssa puljaaminen oma hommansa, mutta silti, en siitä luovu. Minun hiuksissani väri kestää jopa 2-3 kk. Hyvin peittyy harmaatkin. Moni, kampaajaani myöten, on ihaillut lopputulosta. Lisäksi Hennalla sanotaan olevan hiusta hoitavia ominaisuuksia, joihin kyllä uskon. Muuten, näin kesäaikaan voi käyttää myös nokkosvettä hiusten hoidossa. Googlaamalla löytyy lisää.

  ps. Myös 25v. tyttöni on hennan käyttäjä.

  terveisin luonnon puolesta liputtava

  Arja Juuti, Ruokolahti

  VastaaPoista
 2. Hei!

  Anteeksi, että tässä on tovi vierähtänyt. Olen pitänyt vähän lomaa näistä blogeiluista (kesällä kun keksii kaikenlaista kivaa) ja vastaaminen on jäänyt.

  Ostin hennaa Wicklundilta , kaupasta joka siis Turun ulkopuolella taidetaan tuntea paremmin Sokos nimellä. Luokkatoverini kertoi joskus ostaneensa halpaa hennaa Punnitse ja säästä kaupasta, mutta täällä Turussa ainakaan se ei kuulunut kaupan valikoimiin.

  Hyvää kesää :)

  Riikka

  VastaaPoista