keskiviikko 14. joulukuuta 2011

Dressing Mimia @ Hansa


Dressing Mimia tarjoaa joulukansalle lahjaideoita nuorten turkulaisten taitureiden taidonnäytteistä (mm. koruista, asusteista jne.) sekä lahjakorteista 10-17-vuotiaiden Dressing Mimia Muotiklubiin! Minimyyjäiset Hansan toisessa kerroksessa Seppälän edustalla seuraavina ajankohtina:

pe 16.12. klo: 11-18
la 17.12. klo: 11-18
su 18.12. klo: 12-18
to 22.12. klo: 11-18

HUOM! Erityisohjelmana lauantaina 17.12. klo: 13.00-16.00 15 min. pikameikkauksia kympillä Huoltamo A. Oksasen johdolla!

Projektin uusi toimintalinja nuorille tarjoaa Muotiklubissa Turun Nuorisotoimen ylläpitämässä Auran Panimossa (Läntinen Rantakatu 53, Turku) lauantaina 4.2. kolme erilaista kurssia:

MODEL CLUB
Valokuva- ja näytösmallikurssi, jolla harjoitellaan mainos- ja muotikuvaposeerausta sekä catwalk-kävelyä ammattivalokuvaajien ja kokeneiden näytöskoordinattorien johdolla. Lisäksi paikan päällä annetaan käytännön vinkkejä mallin työstä haaveileville. Toteutuneita kuvia voi katsella DM:n suljetulla nettisivustolla kurssin jälkeen. Kuvia ei julkaista ilman vanhempien lupaa. 8 € lisämaksua vastaan kuvan voi saada printtinä A4-koossa. Harjoitukset suoritetaan omissa vaatteissa ja kengissä. Kurssille saa tulla meikattuna tai ilman.

BEAUTY CLUB
Meikki- ja kampauskurssi, jolla opetellaan meikkaamaan ja tekemään kampauksia ammattilaisten opastuksella. Iho- ja hiustyypin mukaan annetaan myös vinkkejä kauneudenhoitoon yleisesti. Harjoituksissa käytetyt meikit saa itselleen omaksi. Kurssille tullaan kasvot ja hiukset puhtaina. Mukaan kannattaa otaa omia hiuspinnejä.

DESIGN CLUB
Vaatesuunnittelukurssi, jonka aikana opetellaan vaatesuunnittelun perusteita: ideointia kollaasien avulla, luonnostelua eri tekniikoilla sekä vaatteiden muotoilua nuken päällä. Tilaisuudessa on lisäksi mahdollisuus tutustua turkulaisten nuorten suunnittelijoiden töihin ja saada vinkkejä oman vaatesuunnitteluharrastuksen tai -uran aloittamiseen.

Neljän tunnin mittaisen kurssin aikana osallistujille tarjotaan pientä välipalaa, mutta suurinälkäisille suosittelemme omia eväitä mukaan.

KURSSIMAKSU / LAHJAKORTTI 39 €
saatavilla ainoastaan ennakkoon:
* Hansasta Dressing Mimia-minimyyjäisten aikana pe-su 16.-18.12. & to 22.12.
* tai maksamalla suoraan kurssimaksu + postikulut 0,75 € Dressing Mimia ry:n tilille: SAMPO 820047-10532345.

Tilatessasi lahjakorttia ja maksaessasi verkkopankissa kirjoita viestikenttään:
1) Lahjakortin saajan nimi
2) Saajan osoite
3) Oma sähköpostisi, jonne lähetämme vahvistuksen tilauksestasi

Huomioithan netin kautta tilatessasi, että tilauksen käsittelyyn ja postitukseen saattaa mennä muutama päivä.

Tarkemmat tiedustelut klubeista: club@dressingmimia.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti