torstai 18. marraskuuta 2010

Kemikaalikeskustelusta sujuvasti luomukookosöljyyn

Turun Sanomien juttu kosmetiikan kemikaalien vaikutuksista olikin saanut ihmiset kommentoimaan kiivaasti lehden nettisivulle. Noita kommentteja lukiessani bongasin maininnan luomukookosöljystä, jota voi kommentoijan mukaan käyttää myös ihovoiteena. Itse törmäsin öljyyn ensikertaa viikko pari sitten kaverini luona vieraillessa. Hän käytti sitä ruuanlaitossa (ja se oli namihyvää). Tiistaina Turun Ruohonjuuri-kaupassa piipahtaessani näinkin tämän tuotteen alennuksessa. Taitaa ensikerralla jo tarttua mukaan. Tuntuu kyllä vähän arvelluttavalta käyttää omistamiani voiteita ja kaikki nämä uutisjutut ovat saaneet minut miettimään minkälaisia valintoja haluan itse tehdä. Ja sitä paitsi verrattuna joihinkin käyttämiini voiteisiin ei tuo kookosäljy ole edes hirveän kallista.. 

Hihii.. Löysinpä myös Noora Shinglerin kemikaalicoctail blogissaan kirjoittaman pätkän luomukookosöljystä. Noora kirjoittaa, että tuote toimii myös dödönä! Tämä alkaa kuullostaa jo todella unelmatuotteelta. Ainakin oma mielenkiintoni kasvaa.

Onko teillä lukijoilla kokemuksia kookosöljyn käytöstä?

2 kommenttia:

  1. Yksi ystävä ainakin käyttää tuollaista kookosöljyä, mut pitää kysellä tarkemmin mihin kaikkeen.

    VastaaPoista
  2. Anonyymi20/11/10

    Olen käyttänyt sitä muutama vuosi sitten, ja ei se kyllä dödönä toimi ja ihollakin on melkoisen öljyistä. Nykyään rasvaan sillä itseäni vain sisäisesti (varovasti, iso määrä tyhjään mahaan aiheuttaa kuvotusta, koska öljy on elimistöä voimakkaasti puhdistavaa) jo hinnankin takia. Mutta kokeile toki, jos haluat, voihan se sinulla toimia. Hiusten latvoissa se kosteuttaa myös. Kannattaa kokeilla raakasuklaaseen ym. ruoanlaittoon, jos raaskii. Älä muuten päästä purkkia härskiintymään, ota aina puhtaalla lusikalla! Pinja

    VastaaPoista