perjantai 27. tammikuuta 2012

Erään raviolin tarina

Ruokateollisuus ja ruuan alkuperä kiinnostaa kuluttajia. Suomessa kiinnitetään enemmän ja enemmän huomiota siihen mitä syömme. Olemme vihdoinkin oppineet lukemaan niitä pienellä fontilla ruokapakkausten kylkeen kirjoitettuja tuoteselosteita. Olemme myös oppineet vaatimaan lisää tietoa siitä, mitä nämä aineet ovat. Ihmisiä tuntuu kiinnostavan myös entistä enemmän ruuan alkuperä. Haluamme hyvää laadukasta ruokaa ja se on oikein! 

Katja Gauriloff on tehnyt aiheesta dokumenttielokuvan "Säilöttyjä unelmia", jonka ensi-ilta on huomenna. Elokuvassaan Gauriloff lähti selvittämään erään raviolisäilykkeen sisältöä. Lue lisää Hesarin nettisivulta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti