tiistai 3. huhtikuuta 2012

Turku Design Festival 2012 ohjelma on julkistettu!


Toista kertaa järjestettävä Festival tarjoaa viikon ajan toistakymmentä muotoilualan tapahtumaa. Turku Design Festivalin ohjelma on julkistettu ja ohjelmaesitteet saapuneet painosta. 

Viikon kestävä Festival järjestetään tänä vuonna 9.–15.5. 
Se tarjoaa paljon nähtävää ja koettavaa kaikenikäisille kävijöille. Ohjelmiston rungon muodostavat erilaiset näyttelyt, myyjäiset, näytökset ja tapaamiset,joissa designin eri muodot pääsevät monipuolisesti esille. Vanhoja tuttuja ja uusia kohtaamispaikkoja Turku Design Festivalin ohjelma koostuu muun muassa opinnäytetyö-näyttelyistä, Late Night Shopping -tapahtumaillasta, Manillan Kevätkesteistä, viikonlopun myyjäisistä sekä Festivalin päättävästä ammattilaisseminaarista.

Perjantaina 11.5. 
järjestettävä Manillan Kevätkestit -tapahtuma tarjoaa keväistä yhdessäoloa koko perheelle. Manillan korttelissa on viime vuoden tapaan mahdollisuus vierailla avoinna olevissa työtiloissa ja ottaa osaa monenlaisiin työpajoihin. 

Lauantaina 12.5. 
keskustassa tapahtuu, kun sekä Hansassa että Vimmassa järjestetään myyjäiset. Vimman Ekodesignmarkkinat tarjoaa kävijöille eettisesti valmistettujen tuotteiden ohella myös paikallisia kauneuden ja hyvän olon palveluja. Hansatorin valloittaa sen sijaan Turku Design Festival Myyjäiset, jossa näyttäytyvät paikalliset suunnittelijat tuotteineen. Hieman toisenlaista tarjontaa lauantaille tuo Kupittaan uudella graffitiseinällä järjestettävä graffitityöpaja. Festival laajentaa reviiriään tänä vuonna myös Logomoon, jossa järjestetään muun muassa Turun AMK:n muotoilun kevätnäyttely Versot12 sekä Fashion Visions- muotinäytös. Tiistaina 15.5. toteutettavassa muotinäytöksessä kymmenkunta turkulaistaustaista vaatesuunnittelijaa sekä tämän hetken kiinnostavimmat suomalaiset vaatemerkit esittelevät mallistonsa catwalkilla.

Festival jalkautuu Kauppatorille 2.–20.5. 
Festivalin virallisena infopisteenä ja yhtenä tapahtumapaikkana toimii Kauppatorille pystytettävä Kontti. Ensimmäisellä viikolla 2.–8.5. kontilla esittäytyvät tuoreet turkulaiset muotoiluyritykset. Festivalin aikana puolestaan on luvassa niin graffitinäytöksiä, dj-iltoja kuin lapsille suunnattuja työpajoja. Festivalin jälkeisellä viikolla 15.-20.5. Kontti esittelee 
graafista suunnittelua. Päiväkohtainen ohjelma päivittyy huhtikuun aikana osoitteeseen: www.turkudesignfestival.fi

Alkuperäisen tiedotteen yhteystietoineen näet klikkaamalla tästä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti