tiistai 8. maaliskuuta 2011

Turku Design Festival - tulossa toukokuussa!

Toukokuussa Turkuun saadaan uusi hieno tapahtuma. Tässä pieni ennakkotiedote. Muistakaa varata kalenteriin aikaa, tulossa paljon tapahtumia viikon ajalle!

MISTÄ ON TURKU DESIGN TEHTY? 
- Turku Design Festival tarjoaa ikkunan turkulaiseen muotoilumaailmaan  9.-15.5.2011


Tämänhetkisen Euroopan Kulttuuripääkaupungin Turun muotoilijat ja  muodintekijät ovat yhdistäneet voimansa jälleen ja tuovat juhlavuoteen  Turku Design Festival -tapahtumakokonaisuuden toukokuun toisena viikkona.  
Turku Design Festival on syntynyt pienten muotoilualan toimijoiden  yhteistyönä. Se ei ole yksi iso tapahtuma, vaan koostuu useista eri tilaisuuksista ja tapahtumista, joita ovat järjestämässä kymmenet suunnittelijat ja muut tahot. Tapahtumaviikko tarjoaakin eturivin paikan tutustumaan siihen, mitä jo käsitteeksi muodostunut Turku Design on? Turku Design Festival on oiva   läpileikkaus turkulaiseen muotoilumaailmaan seminaarien, työpajojen, näyttelyiden, muotinäytösten, pihajuhlien ja designmyyjäisten sekä  useiden muiden tapahtumien kautta.

Tapahtumakokonaisuutta ovat järjestämässä kymmenet eri toimijat ja  sitä tukevat Turku 2011-säätiö, Suomen Kulttuurirahasto, Valtion  Muotoilutoimikunta, Turku Touring sekä Turun Seudun Kehittämiskeskus.  Turku Design Festivalia koordinoi Turku Design ilmiö -hanke. 
Turku Design ilmiö on vuoden 2011 loppuun kestävä yleishyödyllinen  hanke, joka on osa Turun Kulttuuripääkaupunkivuoden ohjelmaa. Hankkeen tavoitteena on nostaa esille turkulaista muotoilun kenttää. Turku  Design ilmiö ylläpitää turkulaista muotoilua yhteenkeräävää  internetsivustoa ja uutisblogia, sekä on vuoden 2010 aikana  järjestänyt myyntinäyttelyt Berliinissä ja Budapest Design Weekillä.    Hanketta koordinoi Klo Design Oy.

Turku Design Festival Turussa 9.-15.5.2011. 
Ohjelma aikatauluineen julkaistaan huhtikuussa.

2 kommenttia:

  1. Annikki8/3/11

    Voi kun pääsisi..vois yhdistää kylpylän samaan reissuun..

    VastaaPoista
  2. Kuullostaa hyvältä! Tänne vaan Turkkuseen :D

    VastaaPoista